Letáček
. . . UPOZORNĚNÍ . . .
|
||
Nemáte ještě ve své provozovně zaveden
SYSTÉM KRITICKÝCH BODŮ (HACCP) ?
počítejte s tím, že při nejbližší kontrole
vaší provozovny pracovníkem z hygienické stanice
bude po vás tento sytém vyžadován!
Tato povinnost vyplývá ze zákona 258/2000 Sb.
o ochraně veřejného zdraví a z jeho prováděcí
vyhlášky č. 137/2004, platné od 1.4.2004.
ZAVEDENÍ SYSTÉMU KRITICKÝCH BODŮ
Pro Vaši:
restauraci, hotel, penzion, jídelnu, rychlé občerstvení, bufet, stánek, bistro, kavárnu, cukrárnu, vinárnu, pivnici, výčep,
bar, hernu, klub, MO a VO prodejny potravin, …
A to včetně provozního řádu a sanitačního řádu
|
||
Pokud správně aplikujete systém HACCP a související dokumenty, obstojíte při kontrole systému kritických bodů pracovníky hygieny bez sankcí
a navíc zkvalitníte uplatňování zásad
SPRÁVNÉ VÝROBNÍ A HYGIENICKÉ PRAXE
ve vaší provozovně!
|
||
KONTAKT
|
||
INFORMACE O ZAVEDENÍ HACCP NA TEL.Č.: +420 723688944 - Dočkal Petr
|