Jdi na obsah
Jdi na menu
Menu
Úvod
Kontakt
Stavba pece na pizzu
HACCP
Letáček
HACCP úvod
Co je HACCP
Základní informace o HACCP
Nejčastější dotazy
Požadavky na stravovací provozy
Kouření v restauracích
vzor - Provozní řád
vzor - Sanitační řád
vzor - Podnikatelský záměr
Systém kritických bodů
HACCP - cíl auditu
Vyhláška č. 147/98 Sb., o způsobu stanovení kritických bodů
Obsahová náplň živnosti řemeslné - hostinská činnost
obsahová náplň živnosti volné podle jednotlivých činností
Lídiny dorty
Recepty
Jedlé květy pro zpestření jídelníčku
Martinská husa
středověké i novodobé kuchtění
Vánoční pečení
Zvěřina
Historie gastronomie a pohostinství
Dobové názory na zdravou výživu
Historie gastronomie
Historie pohostinství
Historie hostinců – středověké krčmy
Stravování ve středověkém hostinci
Historie české gastronomie
Vaření ve středověku
Středověké recepty
Recepty ze 16. století
Kniha vaření od Sabiny Welserin
Kuchařská kniha 1581
Gastronomická pravidla
Gastronomická pravidla
Stolničení
Znalost gastronomie
Posloupnost jednotlivých chodů
Trendy ve veřejném stravování
Výživa dětí očima odborníků
souhrn technologie kuchař číšník II. ročník
Jídelní lístky, receptury, technologie
Legislativa
materiály ve styku s potravinami
Státní zemědělská a potravinářská inspekce dokumenty ke stažení
Výroba potravin - značení
Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách
Zákon o potravinách a tabákových výrobcích § 1 - § 14
Zákon o potravinách a tabákových výrobcích § 15 - § 28
Obecné požadavky na potravinářské provozy
Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách - komoditní požadavky
Nové potravinářské předpisy EU – srpen 2011
Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách - bezpečnost, hygiena, požadavky mikrobiologické, chemické, toxikologické
NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) A SOUVISEJÍCÍ LEGISLATIVA ČR
Vyhláška č. 137/2004 Sb., § 38 - § 54
Vyhláška č. 137/2004 Sb., § 1 - § 37
Vyhláška č. 38/2001 Sb., o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy
Dozorové orgány
Česká-kuchařka-1895
Zdraví
Trávící ústrojí
Jak nabíráme na váze
Osteoartróza
Výživa
Zásady správné výživy
Složení potravy
Výživa dětí předškolního věku
Bílkoviny ve výživě
Dieta pro zvýšení hmotnosti
Redukční dieta
Doba potřebná k výdeji energie přijaté potravinou
Koření - jeho použití
Technika servisu pokrmů v restauraci
HACCP - Dočkal Petr
Úvod
»
Gastronomická pravidla
»
Gastronomická pravidla
Gastronomická pravidla
Příspěvky
Gastronomická pravidla
15. 12. 2012
Gastronomická pravidla
Celý příspěvek
|
Rubrika:
Gastronomická pravidla
Portrét
Fotoalbum
Česká kuchařka - 1895
Dafi
Něco navíc a
Toplist
Mail list
Oblíbené odkazy
Moje nejmilejší auto
ITL Anonce
Anabolika
Carvig
Carving ukázky 1
bojova-umeni
Moje dcerka
rejstřík podnikatelů
tattoo 2
dirty house beats
zdravotnický materiál
Boris Vallejo
animace
MP3ky
Bio zemědělství, výroba, obchod
státní zemědělská a potravinářská inspekce
Potraviny na pranýři
sraz Petrů 2007
sraz Petrů 2008
sraz Petrů 2009
Vyhledávání
Archiv
Kalendář
<<
srpen / 2024
>>
RSS
Přehled zdrojů